Használati feltételek

A Netalfa ISP Portal oldalakat a Netalfa Kft. üzemelteti online ügyfélszolgálatként. Az oldalt csak a Netalfa Kft. ügyfelei és a szolgáltatások iránt érdeklődök látogathatják, használhatják.

A honlapon található minden anyag az alábbi dokumentum és az adatvédelmi nyilatkozat hatálya alatt kerül szabályozásra. A Netalfa Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a használati feltételek bármikor, figyelmeztetés nélküli módosítsa. Az Ön felelőssége követni a változásokat. A dokumentumok utolsó módosítási dátumát minden esetben feltünteti a tartalom végén.

Információk és adatok felhasználása

Az oldalon található információ és adat a Netalfa Kft. tulajdona, akár részleges, akár teljes másolása, elmentése, sokszorosítása csakis előzetes írásos engedéllyel lehetséges. Kivétel ez alól a személyes használatra történő nyomtatás, illetve későbbi olvasásra történő elmentés, azonban a lementett dokumentumok módosítása nem engedélyezett.

Üzemszünet

A Netalfa Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a portál üzemeltetését figyelmeztetés nélkül tetszőleges időpontban és ideig szüneteltesse.

Üzemszünet esetén kérjük keressenek minket valamely elérhetőségünkön.

Felelősségvállalás

A honlap látogatásából, használatából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk: sem félreértelmezés, sem hibás működés esetén. A Netalfa Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a közölt információk és a nyújtott szolgáltatások használata egyértelmű legyen.

A portál célja az ügyfelek internetes tevékenységét segíteni, hatékonyabbá, gazdaságosabbá tenni. Amennyiben szerződésben rögzített támogatást igényelnek, kérjük keressen fel minket az igényeikkel.

Hivatkozások külső oldalakra

A honlapon külső internetes oldalakra is találhatók hivatkozások, azok használata előtt kérjük ismerje meg az oda vonatkozó használati feltételeket és adatvédelmi előírásokat.

Kéretlen reklám levelek

Honlapunkon több e-mail cím is található, melyek csakis azt a célt szolgálják, hogy fel tudja velünk venni a kapcsolatot, valamely szolgáltatásunkkal, termékünkkel kapcsolatos kérdéssel. Az oldal látogatásával vállalja, hogy a honlapon található e-mail címek egyikére sem küld kéretlen reklám levelet.

A Netalfa Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyilatkozatot tetszőleges időpontban módosítsa.

Utolsó módosítás: 2006. május 12.

Nyomtatás