Adatvédelmi nyilatkozat

A Netalfa ISP Portal adatvédelmi szempontból kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a Netalfa Kft. ügyfelei ezen portálon keresztül férhetnek hozzá beállításaikhoz, és módosíthatják azokat.

A fentiekből következően a Netalfa Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a látogatók tetszőleges, akár minden műveletét naplózza, folyamatosan nyomon kövesse, kivéve a jelszavakat és egyéb hosszútávú, személyes azonosításra alkalmas titkos adatokat.

A naplózás illetve nyomonkövetés többek között az alábbi adatokat érintheti:

  • a látogató mely oldalakat tekint meg, mely időpontban,
  • az oldalak látogatása közti idő alapján becsülni lehet, hogy mennyi ideig tartózkodott egy oldalon,
  • milyen nyelven olvassa az oldalakat,
  • operációs rendszernének és böngészőjének neve és verziója,
  • milyen oldalról talált ránk,
  • hálózati végpontja (IP cím, hálózati név, tartomány, az ebből következő földrajzi adatok),
  • űrlapok küldése során azok tartalma (lásd fenti kivételeket).

A portál ún. "cookie"-kat helyezhet el a felhasználó számítógépén, melyek 1) funkcionalitást hordozhatnak, 2) kényelmi szolgáltatásokat nyújtanak, 3) az üzemeltetést segítik a szokások felmérésével.

Az ügyfél portálon megadott adatokat a legnagyobb titoktartással kezeljük, azokat harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

E nyilatkozatban nem érintett kérdésekben a hatályos vonatkozó törvények az irányadóak.

Jelen nyilatkozat kizárólag a Netalfa Kft. által üzemeltett oldalon érvényes. Azon oldalak tartalmáért és működőséért a Netalfa Kft. nem vállal felelősséget, melyek a honlapon elhelyezett hivatkozáson keresztül érhetők el.

Amennyiben kérdések merültek fel, kérjük lépjen velünk kapcsolatba. További tudnivalók a használati feltételek oldalon érhetők el.

Utolsó módosítás: 2006. május 12.

Nyomtatás